Холандската компания Endemol Shine Group, която държи лиценза за излъчването

...
Холандската компания Endemol Shine Group, която държи лиценза за излъчването
Коментари Харесай

ВИП Брадър остава без лиценз заради Кулагин и Ванко 1

Холандската компания " Endemol Shine Group ", която държи лиценза за излъчването на " Биг Брадър " по света, обмисля съществено опцията да прекрати партньорството си с продуцентите на българската версия на риалити формàта. Рестрикциите са поради гафовете им в сегашния сезон за звезди, свързани с персоните Ванко 1 и Валентин Кулагин.

Осъденият за склоняване за проституция рапър Иван Главчев бе вкаран в Къщата и показан за ВИП, като абсурдът възмути даже английски медии. Заради необятния публичен отзив бе изработен опит за замазване на гафа, като Ванко напусна Къщата сякаш по здравословни аргументи.

Макар " Биг Брадър " да е шоу за провокации, холандците останали като гръмнати от невъзможността на БГ сътрудниците си да озаптят Валентин Кулагин. Гримьорът няколко пъти разрушава порти в опити да избяга от Къщата - постъпка, която не се толерира от лицензодържателите на формàта в международен мащаб.

По принцип холандците дават лиценза на продуцентите от българска страна година за година. В " Ендемол " обаче са извънредно разочаровани от абсурда с някогашния пандизчия Иван Главчев и не е изключено идната година Нова тв и Нико Тупарев да останат без лиценз.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР