Холандската фирма Nuwa представи своята умна писалка на изложението CES

...
Холандската фирма Nuwa представи своята умна писалка на изложението CES
Коментари Харесай

Умна писалка сама дигитализира написания от вас текст

Холандската компания Nuwa показа своята интелигентна химикалка на ревюто CES 2023. Устройството употребява три вградени камери, както и електроника, реагираща на придвижване и напън, с цел да извърши освен главната си функционалност на химикалка, само че и да цифровизира това, което сте написали.

За това оповестява TechCrunch.

Съпътстващото приложение резервира вашите писмени бележки и даже разшифрова вашия почерк, като прави бележките налични за търсене. Самата химикалка написа на всякаква хартия.

" Почеркът съставлява надълбоко персонална форма на мислене, тъй че за нас беше значимо да разработим Nuwa Pen по метод, който да обработва единствено мастилото ", споделя Марк Туние, един от създателите на компанията. " Нашето решение за изцяло криптиране на цифровия почерк подсигурява, че мислите ви ще бъдат в сигурност и те няма да бъдат перефразирани ".

Холандската компания не създава свои лични касети с мастило, предпочитайки да поддържа общоприетите касети с тонер D1, които се оферират в множеството писалищен магазини и онлайн.

Писалката се доставя с калъф, който...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР