Ходя на работа, за да си почивам, пошегува се веднъж

...
Ходя на работа, за да си почивам, пошегува се веднъж
Коментари Харесай

Петър Бакърджиев: Искам трето дете от Гергана Гунчева!

„ Ходя на работа, с цел да си почивам ”, пошегува се един път Петър Бакърджиев. Спортният публицист на Би Ти Ви и жена му Гергана Гунчева, която е „ Мис България’2004 ”, се радват на двама сина и мечтаят за трето дете. Само, че малко по-натам в бъдещето.

Петър и Гергана, която наскоро се причисли към спортния отдел на Българска национална телевизия, се радват на благополучие и естетика, само че нямат никакво време за себе си. Камо ли за романтика. Времето им е напълно разпределено сред работата и двамата им сина. Самуил, който към този момент е на 5 години, и брат му Максим, който е на 2 години, са зодия Овен, което може би ненапълно изяснява за какво са толкоз непримирими и палави. И въпреки всичко родителите им Петър и Гергана съумяват да се оправят с провокациите, които всекидневно имат като родители на двама сина.

Петър и Гергана може и да нямат опция за сантиментални мигове и персонално време, само че пък не са изгубили възприятието си за комизъм. „ Аз мълча, когато тя приказва. Особено майка й, когато приказва ”, споделял през смях спортният публицист на Би Ти Ви, а жена му Гергана е допълвала, че „ всички слушат майка й ”. Е, внуците Самуил и Максим от време на време тестват дисциплината. И това си е достижение. Все отново баба им е много известна в спортните среди. Тя е била асистент треньор на Ина Ананиева, когато националният тим по художествена гимнастика завоюва олимпийски бронз. Бащата на Гергана пък е някогашен волейболист и вицеолимпийски първенец. Затова не е чудно, че Гергана е станала състезателен публицист. Красавицата въпреки всичко първо пробвала да е играч. Като дете упражнявала художествена гимнастика, само че майка й бързо видяла, че няма по какъв начин да реализира огромни триумфи. Гергана през днешния ден си спомня по какъв начин на едно съревнование объркала съчетанието си и майка й се смяла. Баща й опитал да я притегли към волейбола, само че бъдещата миска отказала. Насочила се към стилния подиум. Тя постоянно е приемала изявите си по състезания и ревюта като работа. Гергана се отнасяла извънредно съществено и професионално към всеки ангажимент, което съгласно нея изяснява за какво не е получавала неприлични оферти, за каквито се приказва, че „ валят ” към девойките в тези среди.

Когато печели купата „ Мис България ” през 2004 година, бъдещият й брачен партньор Петър Бакарджиев бил в казармата . Съдбата ги среща много по-късно в столичната зала „ Христо Ботев ” по време на волейболен мач. Запознава ги колежката им Инес Павлова. „ В живота има доста по-важни неща от това просто някой да е богат ”, отговаряла е Гергана на въпроса за какво не се е омъжила за паралия като доста родни хубавици от стилния отрасъл. Тя е изтъквала, че не се е занимавала с мода, с цел да си откри гадже или брачен партньор. А и материалното състояние на мъжа никога не е водещ фактор за нея. „ Така са ме възпитали, по този начин са ме учили родителите ми, с такова съзнание съм израснала. Предпочитам да се усещам добре, да съм щастлива, да съм обичана, да се разбираме, да имаме едно положително семейство. Материалните неща за мен са на втори проект. Разбира се, че са значими, само че не дотам, че всичко останало да бъде на второ място. Не осъждам хората, които са решили да живеят по различен метод ”, споделя Гергана Гунчева.

Любовта я среща инцидентно с Петър Бакърджиев, както нормално става, и още първоначално било кристално ясно, че връзката им е сериозна. Двамата се разбирали отлично, имали идентични разбирания, ползи и фантазии. И въпреки всичко предлагането за брак било изненада за Гергана. Тя чула съдбовния въпрос по време на концерт на обичаната си певица Лаура Паузини в Лондон. Петър провел всичко няколко месеца по-късно. Купил билети за концерта, с цел да зарадва Гергана, избрал пръстен и обмислил в елементи по кое време е точният миг да изиска ръката й. Направил го в края на концерта. Така насладата на Гергана от шоуто на Лаура Паузини, което било сбъдната фантазия, прераснала в еуфория, когато Петър я попитал дали ще се омъжи за него. 

„ Беше безмълвна, само че виждах по лицето й. Начинът, по който изглеждаше, не можеше да е „ Не ”, споделял е спортният публицист. След концерта двамата хапнали бургери, седнали на бордюра на улицата. И през днешния ден си спомнят с трогване този миг. Дори къде на смешка, къде на съществено коментирали, че по този начин би трябвало да честват годишнината си.  Сватбата им се състояла покрай Търговище, от където е младоженецът. Приятелите им помогнали за организацията – от украсата на празненството до букета на булката. „ Аз мисля, че още през цялото време нещата би трябвало да се случват просто леко и елементарно и без напрежение. Когато и двамата желаят едно и също, имат идентични фантазии, по-лесно се вършат взаимни отстъпки и се случва съгласие ”, споделяла е Гергана тайната за щастливия си брак с Петър Бакръджиев, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР