- Ходихте ли някъде тази пролет? - Да, до кухнята!

...
- Ходихте ли някъде тази пролет? - Да, до кухнята!
Коментари Харесай

Моето горещо лудо и дебело синьо лято - да отидем на CacaoVid

- Ходихте ли някъде тази пролет?
- Да, до кухнята!
Подобен разговор може да организира всеки от нас. Затворени у дома към този момент няколко седмици живеем с вярата, че най-малко през лятото ще пътуваме. Кога ще бъде това? Септември ще бъде, май!
Един талант роди концепцията прекаралите ковид да почиват в Слънчев бряг. Както се споделя – в случай че хванеш Коронавирус 19 си с единия крайник на Слънчака.
Блажени са тези, които ще полегнат на фамозния Cacao beach. Но той към този момент ще се споделя Caсаovid beach.
Ще бъде прелестно лято, единствено дето ще сме дебели. Затова вирусът се споделя Коронавирус 19. Заради килограмите, които ще качим, до момента в който си седим у дома.
Министерството на туризма обмисля тази година шезлонгите да са безвъзмездни. Хубаво, само че на нас ще ни трябват най-малко по два шезлонга. При това единствено за единия крайник.
Такова се обрисува да е това лято – горещо и дебело. За слаб ще се счита този, който може да легне на дюшек без да го спука.
Ако не ви се върви на Слънчака, най-добре отидете до Тюленово. И се надявайте да има тюлени, с цел да изглеждате по-слаби до тях.
За тези, които имат доста мазнинка – предлагам да отидат до Дебелец. Може и до Дупнище.
Всъщност, това лято всичко, по-слабо от Каракачанов, се счита за обикновено. Важното е, че от миналогодишния дрешник ви стават единствено джапанките.
Е, наднорменото тегло си има и дефекти. Например – скъпо е. Една опаковка плажно мляко отива за едно намазване. При това единствено за корема.
Хубаво е, след толкоз време затворени у дома с обичаните хора, човек почва да има фантазии и проекти. След толкоз седмици дружно през вчерашния ден чух мъжът ми да прави резервация за лятото. Пожела две обособени стаи! На два разнообразни континента!
Всъщност, не знам дали ми би трябвало стая. Толкова време бях затворена, че в този момент с кеф ще дремя навън, на шезлонга. Не желая и храна – нито вечеря, нито закуска. Нищо. Аз си нося. Подкожно. Само понякога, ще отивам до лечебницата за една ваксина с шопска салата. Защото от здравето по-важно е единствено Наздравето!
 
Автор: Калинка Тодорова, Прас-Прес
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР