HMRC пише на хиляди родители, на които може да им

...
HMRC пише на хиляди родители, на които може да им
Коментари Харесай

HMRC обяснява кога хиляди родители ще получат писмо за изплащане на £5000

HMRC написа на хиляди родители, на които може да им се дължат пари заради голяма неточност в държавната пенсия - и изясни по кое време би трябвало да очаквате да бъдете известени.

Засегнатите са главно майки, които остават у дома и са подали молба за детски надбавки сред 1978 и 2000 година Проблемът е зародил, когато е трябвало да получат национални осигурителни заеми - които оказват помощ за натрупването на вашата държавна пенсия право - не са трансферирани вярно.

Кредитите за национално обезпечаване - които надграждат вашите квалифицирани години за национално обезпечаване, когато сте без работа - преди този момент бяха известни като Защита на домашните отговорности (HRP) до 2010 година HRP понижи броя на квалифициращите години, от които се нуждаете за приемане на държавна пенсия за родители и полагащи грижи. Всеки, който е обиден, може да дължи приблизително по £5000 на всеки. Но от 210 000 наранени души се пресмята, че към 60 000 към този момент са умряли и фамилията ще може да предяви иск за всички д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР