HMD Global започна да изпраща покани с тийзъри за своите

...
HMD Global започна да изпраща покани с тийзъри за своите
Коментари Харесай

Nokia 9 с пет камери и Nokia 8.1 Plus с отвор в екрана ще бъдат представени на MWC 2019

HMD Global стартира да изпраща предложения с тийзъри за своите презентации в границите на MWC 2019 . Компанията разгласи формалните дати на презентацията на своите мобилни устройства по време на огромното ревю Mobile World Congress 2019, което тази година ще се състои в Барселона. Новите мобилни смарт телефони с марката Nokia ще бъдат показани на 24-ти февруари, неделя и на 25-ти февруари, понеделник . Информацията бе доказана от маркетинговия шеф Юхо Сарвикас (Juho Sarvikas) в обществената мрежа Twitter.

Първият тийзър намерено загатва за смарт телефон, най-уникалната специфичност на който е петорната съществена камера. Оптиката на този мобилен телефон е ZEISS, което се вижда от надписа под един от датчиците.

Вторият тийзър демонстрира силуета на сякаш най-обикновен смарт телефон, само че в горния ляв ъгъл на екрана на който се вижда отвора за предната камера.

Според изтеклата към сегашен ден информация, Nokia 9 PureView ще има 5,99-инчов екран с резолюция 2960х1440 пиксела, със съответствие на страните 18,5:9, поддръжката на HDR10, предпазен със закаленото стъкло Gorilla Glass. Смартфонът Nokia 8.1 Plus се чака да има 6,22-инчов екран с Full HD+ резолюция и съответствие на страните 18,5:9.

Заедно с Nokia 9 PureView и Nokia 8.1 Plus, на MWC 2019 в Барселона се чака да бъде показан още един смарт телефон. Това е Nokia 1 Plus с олекотената операционна система Android Go.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР