HMD Global редовно пуска нови устройства от различните ценови сегменти,

...
HMD Global редовно пуска нови устройства от различните ценови сегменти,
Коментари Харесай

Концепт на смартфона Nokia X

HMD Global постоянно пуска нови устройства от другите ценови сегменти, които могат да съперничат с доста съоръжения на дадения пазар. Днес се появи концептуално видео и фотография на бъдещия Nokia X. На външен тип, смарт телефона мощно се отличава от множеството джаджи. 



По-рано не са се появявали никакви данни, свързани с излизането на новия смарт телефон, тъй че този концепт най-вероятно е небивалица на някой дизайнер.



Смартфонът на изображението е с железен корпус, само че има и устройства с корпус от стъкло. Моделът е оборудван с безрамков екран с не напълно нормален разрез в горната част на екрана: прорязаната част е единствено отляво, а дясната страна си е покрита с материала на корпуса. Устройството е снабдено със стерео представители. На задния панел е ситуиран читател на пръстови отпечатъци. Nokia X е оборудван още с двойна съществена камера със датчици на ZEISS, ситуирани хоризонтално и LED-светкавица.

Устройството може да предложи 3,5-мм аудио-конектор и порт USB Type-C. Концептуалното устройство е показано в няколко цвята: бяло, черно, сребристо и златисто.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР