Хлебарките се разбягват, лампата светна. Така зам.-председателят на Има такъв

...
Хлебарките се разбягват, лампата светна. Така зам.-председателят на Има такъв
Коментари Харесай

ИТН: Хлебарките бягат, лампата светна

Хлебарките се разбягват, лампата светна. Така зам.-председателят на " ИТН " Тошко Йорданов и емблематичните сценаристи на " Шоуто на Слави ", през днешния ден водачи на листи на Има Такъв Народ и депутати в новия 46-и парламент, разясниха в предизборното студио на Телевизия 7/8 успеха на партията си на вота за Народно събрание. Те бяха единомислещи: първа политическа мощ е българският народ.

Важно е да се върне парламентаризмът в България, споделиха те и ръководителят на 45-ото Народно събрание Ива Митева, която също взе участие в предизборното студио.



Отиват си шкафчета, отиват си кюлчета, обявиха още сценаристите. Тошко Йорданов бе безапелационен, че резултатът от вота на 11 юли бележи политическия завършек на ГЕРБ.

Изборите демонстрираха и политическата гибел на патриотите, те към този момент няма да влязат в Народното събрание, споделиха още сценаристите. И допълниха: Надяваме се след месеци да ги забележим обединени на правосъдните банки.

Суверенът се произнесе изрично, обявиха сценаристите на Слави и метафорично обясниха разликата сред хората и животните - животните не си избират най-простия лидер.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР