Хитрец запуши вход на жилищна сграда с нагло паркиране на

...
Хитрец запуши вход на жилищна сграда с нагло паркиране на
Коментари Харесай

Толерантност? Шофьор запуши вход на сграда в Центъра, за да не пречи на гаражна врата

Хитрец запуши вход на жилищна постройка с безочливо паркиране на улица „ Родопи “ в Пловдив. Шофьорът на бялото Рено очевидно е избрал да си спести малко време в циркулиране на улички в кв. Каменица, с цел да търси място, по тази причина оставил возилото си непосредствено пред блока.

Пловдивчанинът съобразително е избегнал вратите с надпис „ Гараж “, с цел да не пречи на свои сътрудници да минават. Не е счел за належащо обаче да направи същия жест към пешеходците – тези, който живеят в блока, и тези, които употребяват тротоара.

„ Ако водачите не престават по този метод, за какво изобщо да вършим тротоари “, разяснява пред медията ни гражданин на квартала.

На фотосите, пратени до медията ни, проличава, че лидерът на Реното надалеч не е единствен в тази игра. Негов съидейник е паркирал автомобила си на паважа, препречвайки свободното придвижване на колите.

В реалност през последните години паркирането в дребните улици на Пловдив в цялостен призрачен сън. Капацитетът тук-там за коли изобщо не подхождат на броя поданици в постройките. Сметките излизат сложни даже без да считаме семейства, които разполагат с повече от една кола.

Това обаче не оправдава неналичието на отношение, тъй като първо предписание както в придвижването, по този начин и при паркирането би трябвало да бъде приемливост .

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР