Хитовият дует Павел и Венци Венц се радва на финансово

...
Хитовият дует Павел и Венци Венц се радва на финансово
Коментари Харесай

Венци Венц вдига палат над Железница

Хитовият дует Павел и Венци Венц се радва на финансово благоденствие след коронакризата, която удари по джоба всички артисти поради неналичието на участия, разбра HotArena.

Въпреки, че няма да водят новия сезон на Гласът на България през есента, и двамата в този момент интензивно строят и ремонтират. Венци Венц има унаследен парцел над Железница и дружно с брат си подвигат фамилен дворец, в който ще живеят със фамилиите си. Строежът в този момент стартира и артистът се е въоражил с самообладание и здрави нерви. Рапърът от години желае да избяга от градския звук и да се любува на природата и тишината. Павел пък влага в пъррвото си звукозаписно студио и до момента в който тече ремонтът с половинката му Кристина Нгуен населяват къщата на баба му на село. 

Двамата с ненаситност оказват помощ на старата жена в градината й. Венци Венц също е благополучен в персонален проект откакто се събра със таро гадже и се раздели с майката на щерка си Агуая - Мелани, написа Галерия. От края на предходната година той дели общ покрив с хубавицата Мая, с която даже към този момент крои проекти за бъдещето. Бившата стюардеса е трансформирала даже възгледите му за брака и рапърът е подготвен да мине под венчило и да й се врече във безконечна честност. Той даже й посвети ария - " Аз или нас ", в чийтто клип тя взе участие. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР