Хитовата продукция Ергенът завладя малкия екран и зрителите хипнотизирано следят

...
Хитовата продукция Ергенът завладя малкия екран и зрителите хипнотизирано следят
Коментари Харесай

Защо избраха Турция за снимките на първи сезон на Ергенът?

Хитовата продукция " Ергенът " завладя дребния екран и феновете хипнотизирано наблюдават всеки епизод четвъртък и петък. Предаването предизвика доста въпроси, само че ние като пътешественици се фокусирахме върху красивата дестинация и не можем да пропуснем да ви разкажем малко повече за нея.

Водещият на предаването Наум Шопов разкри елементи от фотосите във видео в YouTube. Той разясни, че концепцията на The Bachelor е да бъде сниман на  екзотично и красиво място, което да способства още повече за сантименталната атмосфера.  е напълно наоколо, а красивите места не са по никакъв начин малко. Нека се потопим в това приказно място и да разберем повече за него.

Издигайки се величествено от пейзажа, като всесилен нос на транспортен съд, Gökçe  е без пресилване една от най-изобретателно проектираните и стилни къщи в тази част на Средиземно море.

Внушителната фасада е спираща дъха, а архитектурата и визията от стъкло, стомана, камък и дърво, която е проектирана да стои внушително в озеленените територии и да се възползва оптимално от изумително красивите панорами на бреговата линия.

Всяка характерност на Gökçe е деликатно подбрана, с цел да отразява уменията на най-хубавите занаятчии в Турция и всеки детайл е създаден по този начин, че да остави минимално влияние върху околната среда.  Например, къщата е издигната от камъни, добити от нивите и изоставени остарели къщи в Алачати, близо до Измир.

Точно като пейзажа, който го заобикаля, фразата, която най-добре обобщава интериора на Gökçe, е великолепие с впечатляващ мащаб. Обширната, просторна всекидневна и столова реалокира границите на блясъка, естетиката и изящната направа към нови висоти.

Прозорците се отварят към френски балкони и спираща дъха панорама към прелестния басейн и поддържаните градини с панорама към морето, гората и крайбрежието оттатък.

Извеждайки от галерията, има огромен балкон с ъгъл за сядане, съвършен за отмора, до момента в който съзерцавате гледката към плувния басейн, градините, гората и изумително синьото море оттатък него.

В края на летния сезон, когато се допуска, че са почнали фотосите на реалити предаването " Ергенът ",  цената на вилата е била 7500 евро за шест души.

При стартирането на шоуто  участничките бяха 22, което подвига сумата до 27 000 евро.

Цената е много висока, само че несъмнено си коства. Вилата предлага доста екстри, измежду които: закуска, трансфер от летище, басейн, частен плаж и остров, еднодневно сафари, частен тенис корт, инструктор по водни спортове и екипировка.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР