Хитовата певица Джена остана смаяна по време на последното си

...
Хитовата певица Джена остана смаяна по време на последното си
Коментари Харесай

Джена остана без думи по време на последното си участие в Приморско

Хитовата певица Джена остана смаяна по време на последното си присъединяване в Приморско. Голяма групичка от нейни фенове изписаха по телата си паметната фраза " Джена или гибел ", която към този момент няколко години е емблематична за почитателите й. 

На клипче в обществените мрежи се вижда по какъв начин момчета и девойки са написали по кожата си въпросната фраза. Наш кореспондент научи, че се е извила дълга опашка от искащи да си " татуират " името на Джена, пишат от Блиц. 

Със сигурност Джена е от певиците, които имат мощна фенска маса зад тила си и тази поредна всеобща демонстрация го потвърждава.

Участията на певицата по родното Черноморие не престават с цялостна пара. Програмата на гласовитата певица е претъпкана, като за летните месеци тя е избрала да пее единствено по морето, с цел да може да прекара повече време с децата си, без да й се постанова да кръстосва пътищата на цяла България.

Преди десетина дни тя показа своето лятно парче, което е озаглавено " Има ли рожденик ". Това е първи план за певицата, който може да бъде отвеян в категорията на кючеците. Песента се приема извънредно добре и е напът да се трансформира в химн на всички рожденици.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР