Хитовата изпълнителка Гери-Никол употребявала по пет линии на ден с

...
Хитовата изпълнителка Гери-Никол употребявала по пет линии на ден с
Коментари Харесай

Гери-Никол дърпа по 5 линии на ден

Хитовата изпълнителка Гери-Никол употребявала по пет линии дневно с едни много ободряващи субстанции, настояват пред седмичник източници от елит средите, които са станали директни очевидци на скандалните подиуми.

Младата звезда по този начин крепко се е хвърлила в нощния живот у нас, че не пропуща никакви занимания. Залитането й в тази посока обаче не е изключително целесъобразно, а фамилията й очевидно няма визия какво се случва, считат светските й сътрудници.

Гери-Никол се слави с разкрепостеното си държание, с разголеното си облекло и с предизвикателните си клипове. Напоследък тийнеджърката движила с по-нежни свои другари, които я въвели в използването на упоменатите линии. Гери-Никол останала екзалтирана от резултата, който изцяло пасвал на нейния избухлив манталитет.

Тя може да си разреши всевъзможни екстри, тъй като разполага с разточителен месечен бюджет, като единствено джобните й възлизат на няколко бона. Гери-Никол от дълго време пуши цигари и пие алкохол, само че в този момент е минала границите. Баща й не я лимитира, нито й държи сметка защо харчи, само че в случай че някой му подшушне какви ги прави щерка му, този път може и да има последици, подозират приятелки на русокоската.

Наскоро Гери-Никол се похвали с нова силиконова гръд. Тя развя обилните си форми в транспарантен тоалет по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР