Хисаря подготвя мащабен син празник. Фиестата на левскарите от цялата

...
Хисаря подготвя мащабен син празник. Фиестата на левскарите от цялата
Коментари Харесай

Левскарски Великден в Хисаря събира пари за паметник на Ап...

Хисаря приготвя огромен наследник празник. Фиестата на левскарите от цялата страна е отдадена на благородна идея – създаване на монумент на Апостола на свободата в курортния град. Затова на 24 април обновеният в извънредно съвременно спортно оборудване градски стадион „ Крепост “ ще посрещне сини почитатели от цялата страна. Там ще се организира благотворителен футболен шампионат „ Синя Крепост “ 2021. Инициативата се осъществя под егидата на Община Хисаря, ПФК „ Левски София “, Национален клуб на последователите „ Левски “ и „ Левски Фемили “.

Със средствата, събрани от шампионата, ще се построи бюст-паметник на Васил Левски в Хисаря.

Тази година събитието ще се състои взаимно с самодейността „ Левскарски Великден “ 2021, която съумява да зарадва мнозина възрастни хора с артикули от първа нужда през последните три години.



Стадионът в Хисаря е идеалното място за проявата. Той беше напълно видоизменен по европейска стратегия, а неговият терен ще опитат 16 тима. Всички тимове, искащи да се включат, следва да подадат заявление за присъединяване и да заплатят такса за присъединяване – 100 лева Събраната сума ще бъде дарена за идеята. До момента записаните тимове са 11, има още 5 свободни места. Ще участват именити футболисти на клуба. Те ще изиграят показателен мач за наслада на почитателите.

От ПФК „ Левски София “ дават обещание да гостува мобилният почитател магазин на клуба, зареден с всички налични продукти от формалния почитател магазин. Всички искащи да станат част от „ Левски “ и да поддържат тима, закупувайки членска карта ще могат да го създадат на място! А клубният амулет Лъвски ще радва дребни и огромни.

За повече информация обадете се на телефон: 0887 844 522, на e-mail:. Информация за събитието може да намерите и в обществените мрежи:

ФЕЙСБУК: https://www.facebook.com/tournament.SinyaKrepost.Hisarya

ИНСТАГРАМ: tournament.sinyakrepost

Всеки, който желае да поддържа построяването на бюст-паметник на Апостола в курортния град, може да го направи по банкова сметка за дарения на Община Хисаря:

BG49CECB979084C8105200 с код за тип заплащане: 44 51 00 (дарение) Основание за заплащане: Дарение за създаване на бюст-паметник на Васил Левски!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР