Хирургът Уиндъл Буте решила да разнообрази скуката в операционната и

...
Хирургът Уиндъл Буте решила да разнообрази скуката в операционната и
Коментари Харесай

Пластичен хирург се разтанцува по време на операция, а сега пациентката ѝ е инвалид

Хирургът Уиндъл Буте решила да разнообрази скуката в операционната и снимала няколко клипа по какъв начин си денси по време на интервенция. Една от пациентките й, обаче, в този момент е неработоспособен поради това.

Уиндъл изцяло унищожила репутацията си, откакто разгласила в Мрежата клиповете си от танцувалните си осъществявания. На тях тя оперирала пациентите си под звуците на хип-хопа, до момента в който въртяла тяло в темп с музиката. Струвало й се, че нищо неприятно няма в това, само че тъкмо един танц й коствал всичко.
Когато 55-годишната Иклима Корнелиус се обърнала към Уиндъл за пластична интервенция на корема преди сватбата, не предполагала, че това ще приключи с покруса. Осем часа след интервенцията сърцето й спряло - оказало се, че Уиндъл подбрала погрешно препаратите за упойка.


Иклима Корнелиус

В кабинета й нямало особено съоръжение за реанимация, по тази причина тя извикала Бърза помощ. Медиците съумели да възстановят положението на пациентката, само че проблемите се появили поради забавянето при преместването в друга болница. За да не се замърси откритата рана след интервенцията, Уиндъл трябвало да обработи откритата повърхнина. След това пък носилката не съумяла да влезе в асансьора и лекарите трябвало да я придвижват по стълбите.

Когато най-сетне Корнелиус стигнала до болничното заведение, се оказало, че мозъкът й е развален поради неналичието на О2. Лекарите въпреки всичко съумели да й спасят живота, само че в този момент тя е неработоспособен. Не може даже да приказва. Близките й подали недоволство против " танцуващата " докторка и желаят да я съдят.


Уиндъл Буте

Сред жертвите на Уиндъл Буте се оказали още Митси Макфарлънд и Кристин Дол, които си правели при нея лазерна липосукция.

" Все едно Фреди Крюгер от хорър филмите е рязал корема ми ", спомня си едно от девойките.
Боут към този момент е изплатила обезщетения на пет потърпевши пациентки, чакат я още четири каузи и по-интересното е, че та към момента работи като хирург.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР