Хирургът милионер Хан Джо Ким подаде молба за развод с

...
Хирургът милионер Хан Джо Ким подаде молба за развод с
Коментари Харесай

Милионер разбра, че съпругата му е проститутка

Хирургът милионер Хан Джо Ким подаде молба за бракоразвод с Реджина Търнър, модел, спечелила състезанието за хубост „ Мис Кънектикът “ през 2011 година, написа blitz.bg.

Причината е скандална - мъжът схванал, че 32-годишната му брачна половинка работи като конвой. От 2015 година момичето е спечелило към 700 хиляди $ от своите VIP клиенти.

Хан Джо Ким съобщи, че преди сватбата в края на 2015 година момичето го е измамило, без да разкрие детайлностите от персоналния си живот. Когато брачният партньор ѝ имал въпроси по отношение на постоянното неявяване на брачната половинка и парите ѝ, Реджина траяла поредицата от неистини - сякаш огромните суми били наследени, а тя пътувала единствено „ в командировки и на срещи с приятелки “, оповестява The New York Post.

41-годишният хирург схванал тайната на жена си инцидентно - в телефона на момичето се натъкнал на откровена преписка с един от нейните клиенти, написа The Sun. Процедурата за бракоразвод току -що почнала, само че двойката към този момент се разделила. Докато се разкриват от ден на ден и повече детайлности - през всичките години взаимен живот тя излъгала Хан, че е учила в университета. Оказа се, че даже не е приключила гимназия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР