Хип-хоп звездата Ицо Хазарта и бившата му съпруга Диана Котева

...
Хип-хоп звездата Ицо Хазарта и бившата му съпруга Диана Котева
Коментари Харесай

Бившата на Хазарта с покъртителна изповед: Отвлече ми детето, изневеряваше ми през цялото време

 Хип-хоп звездата Ицо Хазарта и някогашната му брачна половинка Диана Котева водят жестока война и тежка правосъдна борба за щерка си Аделина, която към този момент е на 14-години. Рапърът е лишил първата си брачна половинка от наставнически права,м а най-куриозното в тази ситуация е, че тя даже не е знаела по тази причина.

След като се разделят с Ицо през 2007г., Диана отива при своите родители в Кърджали дружно с щерка им. Тогава тя си е търсила работа и се постанова родителите й да се грижат за дребната. Точно тогава Ицо изпраща майка си в дома на фамилията на Диана, която на идващия ден без да предизвести никого качва Аделина на рейса за София, без пояснение или коментар.

" Според мен това е похищение! След този случай Ицо заведе дело за бракоразвод, като ме заплашваше, че е намерил 20 очевидци, които ще потвърждават, че аз съм луда. Оказва се, че Ицо е завел дело през март 2015г. за лишаване на родителските ми права, без да знам за това. Тогава живеех в Лондон ", споделя някогашната на Хазарта.

По-късно излиза наяве, че призовката по делото не я открива на адреса й в София, след което й назначават необикновен представител.

" Когато научих, че към този момент съм с отнети наставнически права това беше потрес за мен. Не можех да си показва, че индивидът, на който оставих детето си, без да имам искания за каквото и да е било по време на развода, ще подаде тъжба в съда без даже да ме уведоми ", споделя Диана.

Тя допуска, че всичко това е подбудено от ревнивост, откакто Ицо разбра, че тя има нов мъж в живота си.

" Това, че Ади остана при него, не значи, че аз съм се отказала от нея. Просто това беше по-доброто за нея в този миг. Заминах за Лондон започнах от нулата, тъй като оставих всичко на Ицо, детето да живее в уредена среда при другия родител ".

Щом схваща, че е с отнети права Диана завежда две каузи – в Касационния съд за анулация на решението за лишаване на родителските й права без доводи и без да се загатват двамата й очевидци. Това дело не е почетено и тя завежда второ в Софийски градски съд за възобновяване на правата й като родител, На първа инстанция тя губи делото, което скоро ще се гледа на втора инстанция, пише " Галерия "

" Спечелих делото против Дирекция за обществено подпомагане-Лозенец. Подала съм тъжба и в Европейския съд в Страсбург за нарушение на правото ми на отбрана в съда. Не съм била известена по никакъв метод е заведено дело против мен, че се е водило такова, че съм и наказана ", отсича Котева. Тя не може да се вижда с щерка си отдавна. За последно това се случва на делото през май тази година, когато тя се явява като очевидец по делото, а другояче не е била дружно с щерка си от 6 януари 2014-а.

Този пъкъл продължава и до през днешния ден.

Никой от роднините на Ади не може да я вижда. Братчето й е на 5 години и половина и още не са се виждали. " Ицо не ми подвига телефона в дните, отредени ми за срещи от съда. Вратата не ми се отваря с претекста, че детето не желае да ме вижда. Ходила съм със арбитър реализатор, с полиция, със обществените, тъжби съм подавала, само че по този начин и не съумях. Допускам, че тя не желае да ме вижда, само че ще направя всичко допустимо да се усеща добре с мен, без да я акордирам против който и да е било. Тя се държи хладно и резервирано. Сигурна съм, че Ицо добре я е настроил. След като разбра, че съм бременна с второто ми дете от новия ми мъж стартира доста да се заяжда и да се държи неприятно с мен. Казах й, че няма да търпя сходно държание и няколко месеца не се чувахме.

Въпреки обтегнатите връзки майката не стопира да отрупва щерка си с дарове и облекла. Открила й е влог, в който към този момент са насъбрани над 10 000 лв., които Ади ще може да тегли, откакто стане на 18 години.

" Когато разбрах, че казусът са 40 лв. прехрана на месец, за която също съм наказана, изпратих парите, само че Ицо ги върна. Върна ми и Коледния подарък за предходната година ". 

Диана споделя, че през двете години на брака им тя е била принудена да търпи изневерите му.

" Беше отишъл на секстуризъм в Германия при едно момиче българка. И двамата бяха ходили да ми избират долни дрехи за подарък. Представяте ли си какво трябваше да изтърпя аз. Той имаше връзка и с актуалната си жена Женя по време на брака ни. От Ади знам, че Женя е била бременна от него още до момента в който сме били женени и е направила аборт ", казва Диана.

Днес тя живее в България. Собствени е на счетоводна адвокатска фирма в Лондон, преводач е към Кралската полиция във Англия и преподавател в частно учебно заведение в Пловдив.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР