Химико - токсикологичната експертиза ще покаже конкретната причина за смъртта

...
Химико - токсикологичната експертиза ще покаже конкретната причина за смъртта
Коментари Харесай

И след аутопсията няма точен отговор какво е причинило смъртта на ученика от Скутаре

Химико - токсикологичната експертиза ще покаже съответната причина за гибелта на 19- годишния Васил Василев. Младежът бе открит мъртъв в събота вечерта в двора на учебно заведение " Свети Климент Охридски ".

При аутопсията не са открити никакви следи от принуждение. Ученикът обаче е употребявал опиати, а редом с това е правел алергични реакции на разнообразни храни. Анализът на кръвта ще покаже дали във съдбовната нощ той е взел неразрешени субстанции.

Васил живее с родителите си в Скутаре и към момента е възпитаник в локалното учебно заведение. Имал проблеми както в учебно заведение, по този начин и в фамилията. Предишният ден родителите му отпътували на море с по-малката му сестра. Той също трябвало да се причисли към тях в идващите дни.

В събота момчета и девойки от селото се събрали в двора на учебното заведение, където има безвъзмезден WIFi. Стояли до към 21 часа, а в това време дошъл и Васил. Преди седмица приятелката му била отпътувала в чужбина и той употребявал безплатната мрежа, с цел да си приказват. Останалите младежи си тръгнали, а Васил останал да приказва с момичето.

След това инцидентно преминаващ човек от селото се натъкнал на натрупа му.

Родителите на Васил се занимават с търговия с цветя. В селото ги познават като виновни и работливи хора.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР