Хиляди се събраха в центъра на София, за да посрещнат

...
Хиляди се събраха в центъра на София, за да посрещнат
Коментари Харесай

България посрещна тържествено 2020 година


Хиляди се събраха в центъра на София, с цел да посрещнат дружно Новата година на площад „ Александър Батенберг”.

Тържества имаше и на площада в Пловдив.

Градът под тепетата изпрати годината, в която бе столица на културата в Европа. Сред празнуващите имаше и доста чужденци, които след среднощ се хванаха на Дунавско хоро.

С лазерно шоу и ефектни фойерверки великотърновци и гостите на града посрещнаха новата година на площад „ Майка България “.В първите секунди на 2020 година лазери и пъстра заря осветиха небето над старопрестолния град. Кулминация на вечерта бяха шлагерите на Владимир Ампов – Графа.

С празнична заря посрещнаха новата година и във Варна. Любими български реализатори се погрижиха за положителното въодушевление на празнуващите на площада.

Бургас посрещна Новата 2020 година с празничен концерт,пищна заря и доста въодушевление. Жителите на морския град пристигнаха на площада,въпреки дъжда, който заваля в последните минути на остарялата година, с цел да посрещнат новата под намерено небе.

Стотици русенци посрещнаха 2020-та година наплощада пред общината и се забавляваха с концерт на Дийп Зоун Проджект.

Благоевград посрещна 2020 година с дълги хора и обилна заря на централния площад. Стотици излязоха в среднощ край огромната коледна елха, с цел да отброят дружно последните минути на отиващата си година.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР