Хиляди фенове на Мароко излязоха по улиците на Париж във

...
Хиляди фенове на Мароко излязоха по улиците на Париж във
Коментари Харесай

Хиляди фенове на Мароко изпълниха улиците на Париж

Хиляди почитатели на Мароко излязоха по улиците на Париж във вторник вечер, развявайки флагове и танцувайки, с цел да честват успеха на националния отбор на страната над Испания на Световното състезание в Катар, предадоха международните организации.

Огромни тълпи заляха " Шан-з-Елизе ", палейки фойерверки и развявайки флагове. Мароканската имигрантска общественост във Франция е втората по величина след алжирската. Марокански почитатели честваха и в други френски градове, като Марсилия и Ница, а араби от Багдад до Тунис поздравяваха съседите си за триумфа.

Повече от 1000 мароканци излязоха и по улиците на немския град Дюселдорф. Движението бе спряно, а полицията концентрира напъните си върху опазването на публичния ред. Мароканци направиха огромен празник и в Есен.

Северноафриканците заляха също улиците на Мадрид и Барселона в Испания.

В Доха имаше конфликти сред органите на сигурността и мароканските последователи, поради това, че хиляди почитатели не бяха позволени наоколо до стадиона.

За да обезпечи реда се намеси и специфичната полиция за запазване от вълнения, защото не стана ясно какъв брой от мароканците на открито имаха билети и какъв брой нямаха пропуски за стадиона.
 Селекционерът на Мароко стана първият африканец, който класира тим измежду първите осем в света
Селекционерът на Мароко стана първият африканец, който класира тим измежду първите осем в света

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР