Хиляди българи смятат белината за универсално лекарство. Вярата в лечебните

...
Хиляди българи смятат белината за универсално лекарство. Вярата в лечебните
Коментари Харесай

Опасно! Хиляди българи лекуват коронавирус с белина

Хиляди българи считат белината за универсално лекарство. Вярата в лечебните й свойства се популяризира на срещи, чиито участници построяват връзка като приятелство и се приобщават от ден на ден вярващи, че има едно универсално лекарство за съвсем всички заболявания, оповестява bTV.

Според следствие повече от 10 000 сънародници имат вяра, че хлорният диоксит, популяризиран онлайн като Це Де Ес или Ем Ем Ес е загадка за здраве. Хлорният диоксит на процедура е дезинфектант, подобен с белината.

Разреден по формула съгласно болестта, той се пие от вярващите в него профилактично, със и без признаци, маже се върху кожата, впръсква се даже в интимните елементи на тялото. Чрез специфични протоколи, които се популяризират сред просветените в затворени групи, се ползва за лекуване на всичко - от рак, до кожни болести. Дори върху деца. В затворени групи и общности невярващите в обичайна медицина се лекуват сами и отхвърлят актуалната медицина.

"Ние имаме силата и задачата да споделяме тази светлина на всички останали, тъй като времето е пристигнало. Няма време да се крием. Бъдещето е тук. Нашата задача е да светим. Бъдете факли за света към вас. Сега би трябвало да Ви опиша за тези три детайла. Це Де Ес, хлорен диоксид идва от ММС. ММС е минерал миракъл солюшън ", споделя Росен Бакалов, един от хората, които пропагандират потреблението на белина като лечебно средство.

Последователите на Ем ЕМ Ес по предписание са срещу имунизациите, не имат вяра на медицината. По-скоро имат вяра, че тя е част от международната фармацевтична мафия, която желае да ни навреди. Използват хлорният диоксид против COVID-19. Росен Бакалов твърди пред почитателите си, че "тези, които ги имунизират повторно като ги заразяват, го карат доста по-тежко ".

"Искам да ви показва инструментите, които към този момент са в ръцете на тези, които знаят, първо за предотвратяване и второ за лекуване от този вирус. Превантивно и по време - окислителна терапия - биват три окислителни сътрудника - Це Де Ес и хлорен диоксид, кислородна вода и озон. Ако се създадат клиничните проучвания, с цел да се пусне, би заместило толкоз доста медикаменти, че си нямате визия ", твърди Бакалов.

Хлорният диоксид е изцяло легално вещество, употребява се като дезинфектант и може да се купи от всеки. За да нямат проблем с управляващите, продавачите не го популяризират като лекарство, само че упътват потребителите към групите в обществените мрежи. И може да се поръча 100 мл концентрат за 43 лева

В групата на вярващите са оповестени протоколи за лекуване на десетки болести. Според админ на група, хлорният диоксид "прецаква тотално фарма мафията в международен мащаб. "

В една от групите има 6000 души, а лекуването се реализира със препоръки в групата. Някои се оплакват от главоболие, откакто са пили препарата, само че други им изясняват, че евентуално се дължи на пълнолуние или слънчеви изригвания.
Най-чести са консултациите за лекуване на ковид.

Според шефа на Изпълнителната организация по медикаментите Богдан Кирилов, пиенето на тези разтвори може да докара до мното тежки и даже съдбовни последствия.

Той добави пред bTV, че с Министерството на здравеопазването ще бъдат избрани ограничения, с които оптимално дейно да се прекрати продажбата на тези разтвори.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР