Хиляди българи едвам дочакаха отпадането на всички изисквания и ограничения

...
Хиляди българи едвам дочакаха отпадането на всички изисквания и ограничения
Коментари Харесай

След края на ограниченията: Алисия откри морския сезон с романтична почивка в Гърция

Хиляди българи колкото да дочакаха отпадането на всички условия и ограничавания за пътешестване в Гърция, с цел да отидат на юг и да се радват на топлото слънце и средиземноморски води. 

Виж още: Честито! Красивата Биляна Лазарова стана мама за първи път

Сред тях бяха и много от известните лица на България, като една от първите беше поп-фолк певицата Алисия, която е към този момент надалеч на юг и събира първите морски лъчи. Красавицата към този момент " нервира " своите почитатели с фрагменти от Гърция.

Виж още: Съдбата отново събра Златка Димитрова и доктор Енчев, този път поради доброкачествено туморче

За своята първа морска отмора тази година Алисия е избрала Милос, Цикладите, като на фрагментите се вижда, че ще залага на бански в две елементи, въпреки и с висока талия. 

Виж още: Правила ли е опит Андреа да се самоубива? Певицата с подозрителни белези

Разбира се, Алисия не издава с кого е отпътувала на отмора, само че очевидно не е със сина си, Валери, който преди часове е разгласил фотоси от вкъщи им в София. Най-вероятно Алисия е с обичания мъж, за който проговори относително неотдавна.

Виж още: 19-годишната Лидия впечатли с неповторимото си тяло и насочи поздрави към Диона

Става въпрос за предприемач, с който я събрала ориста, защото двамата блъснали колите си на пътя. Алисия пътува с колата си по хлъзгав път и несъзнателно става участник във верижна злополука. На пътя се удрят три коли, като едната е на певицата, а другата на мъжа до нея. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР