Хилария Болдуин заяви, че съпругът ѝ Алек Болдуин страда от

...
Хилария Болдуин заяви, че съпругът ѝ Алек Болдуин страда от
Коментари Харесай

Жената на Алек Болдуин Хилария каза, че мъжът ѝ страда от посттравматичен срес

Хилария Болдуин съобщи, че брачният партньор ѝ Алек Болдуин страда от посттравматичен стрес и се бори с него от много „ дълго време “, написа.

„ Съпругът ми страда от посттравматично стресово разстройство сега “, сподели тя в четвъртък, добавяйки, че това е нещо, с което се е занимавал доста преди съдбовната пукотевица на снимачната площадка на кино лентата Rust.

„ Това е нещо, което е провокирано освен от случилото се неотдавна, само че

той се бори с това от доста, доста, доста дълго време... “ ,

прибавя 37-годишната госпожа Болдуин.

Хилария разгласява изказването си в секцията Stories на своя профил в обществената мрежа Instagram.

По-рано този месец Алек Болдуин даде първото си изявление след съдбовния случай, при който беше убита операторката Халина Хътчинс. В изявлението Болдуин се разплака и отхвърли да е дърпал спусъка на револвера, с който беше простреляна смъртоносно тя. Алек настоя, че не се усеща отговорен, тъй като не е виновен за гибелта на Хътчинс.

63-годишният Алек Болдуин в никакъв случай не е споменавал, че страда от посттравматичен стрес, само че в предходни свои изявленията Хилария, че той би могъл да развие това разстройство след случая на снимачната площадка на Rust.

Във видеото си Хилария също по този начин се оплаква, че е звезда .

Тя акцентира, че животът „ в света на известните “ бил „ битка “ и дава обещание да опише нейната „ истина “ през 2022 година Хилария приказва за негативните страни на славата и какъв брой е мъчно да бъдеш звезда. „ Едно нещо, което научих от влизането си в този свят на известните е, че когато получиш отрицателно внимание, без значение дали е от тролове или таблоидни медии, и хората ти споделят просто да го игнорираш, те желаят тъкмо това.

Ако им обърнете внимание, те безусловно желаят това. Проблемът е, че в случай че не кажете нищо, вие им давате пространство да приказват вместо вас и вашето безмълвие от време на време приказва задоволително, с цел да могат те да завладеят вашата история. Но това е комплицирано, тъй като не желаете непрекъснато да отговаряте на всяко едно ненормално нещо, което приказват за вас “, изяснява госпожа Болдуин.

Хилария добави, че Алек страда от посттравматично стресово разстройство и означи, че не е единствено от скорошни събития. Тя не даде повече детайлности за това какво в началото е провокирало рзсройството, само че преди този момент загатна, че брачният партньор ѝ може да развие това положение след стрелбата. „ Често имаме хора, които основават нови истории за нас. Сега брачният партньор ми страда от посттравматичен стрес “.

Хилария продължи: „ И те желаят да го ръчкат,

желаят да го разстроят и по-късно желаят да създадат вест от това .

Така че, в случай че създадете новинарска история, на идващия ден ще има доста папараци и ще има още истории, които произлизат от тази. И тогава има повече кликове и повече акции и пари, за което в действителност става дума “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР