Хилари Клинтън заяви, че САЩ не заслужават президент като Доналд

...
Хилари Клинтън заяви, че САЩ не заслужават президент като Доналд
Коментари Харесай

САЩ не заслужават президентството на Доналд Тръмп, каза Хилари Клинтън

Хилари Клинтън съобщи, че Съединени американски щати не заслужават президент като Доналд Тръмп и назова мандата му " рискови времена ", съобщи АП. Клинтън, която беше претендент на демократите за президент на Съединени американски щати през 2016 година, съобщи това на конференция в индийския град Мумбай.

Тя сподели, че президентът републиканец има " огромен афинитет към диктаторите ". По думите й Тръмп " в действителност харесва техните властнически позиции и държание ". Според нея обаче в тази ситуация с съветския президент Владимир Путин и Русия става дума за нещо " повече от това ".

Клинтън разкритикува присъщите за риалити шоута способи , употребявани от Тръмп в предизборната акция, и зададе въпроса дали не е трябвало да предложи повече развлечение на гласоподавателите , откликнали на грубия жанр на нейния противник.

Според нея писмото, изпратено на 28 октомври 2016 година от някогашния шеф на ФБР Джеймс Коми до Конгреса, засягащо частния й имейл сървър, й е коствало поддръжката на белите избирателки.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР