Хетафе и Еспаньол завършиха 0:0 в третия мач от 29-ия

...
Хетафе и Еспаньол завършиха 0:0 в третия мач от 29-ия
Коментари Харесай

Хетафе изпусна Еспаньол, въпреки че игра с човек повече 75 минути

Хетафе и Еспаньол приключиха 0:0 в третия мач от 29-ия кръг на Ла Лига. Домакините не съумяха да вкарат гол, макар че играха с човек повече от 75 минути.

В осмата минута Давид Лопес насочи рисков удар с глава, само че стражът Давид Сория мазета над гредата. В 15-ата бранителят на каталунския отбор Бернардо Еспиноса получи пряк червен картон за удар без топка. Бранителят насочи ръката си към лицето на Дамиан Суарес и съдията Мартинес Мунуера не се поколеба да го изгони.

Въпреки числовото си преимущество домакините не сътвориха нищо забавно преди почивката.

" Папагалчетата " демонстрираха малко повече заостреност в предни позиции. Най-добрата опция се откри пред Джонатан Кайери, който фронтално не можа да осъществя.
 Снимка 483953
Източник:

" Сините " започнаха по-настървено второто полувреме, само че това се изчерпа с две по-опасни офанзиви. В 75-ата Арамбари стреля от дребен ъгъл, а вратарят Диего Лопес съумя да блокира с тяло. В края кастилският отбор натисна, само че стражът на каталунците не трепна нито за момент.

Резултатът е неприятен за Хетафе, който настигна Реал Сосиедад на четвърта позиция. Двата тима имат по 47 точки, само че баските са с мач по-малко. Третият Севиля е с 51 точки.

Еспаньол към този момент е предпоследен с 24 точки, с една повече от Леганес. Ейбар има 27 точки, Селта е с 26 точки, а 18-ият Майорка е с 25 точки. Битката на дъното става все по-ожесточена.
 Барса разгроми Леганес и още веднъж усили преднината си пред Реал
Барса разгроми Леганес и още веднъж усили преднината си пред Реал

Вижте детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР