Херцозите на Съсекс Меган и Хари участваха в официална церемония

...
Херцозите на Съсекс Меган и Хари участваха в официална церемония
Коментари Харесай

Хари и Меган заедно на церемония за първи път на Острова след Мегзит

Херцозите на Съсекс Меган и Хари участваха в публична гала във Англия за първи път, откогато през януари оповестиха, че се отдръпват от уговорките си в кралското фамилията, оповестиха Ройтерс и Би Би Си.

Меган Маркъл  Меган Маркъл Меган, херцогиня на Съсекс (на британски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на британски: се върна във Англия за присъединяване в последните публични задължения на двойката за първи път, откогато отпътува за Канада незабавно откакто с Хари оповестиха Мегзит, показва Българска телеграфна агенция.

Съпрузите, които се отдръпват като висши членове на кралското семейство на 31 март, участваха в церемонията по връчването на премиите на фондация "Индевър " за достижения на заболели или ранени английски военнослужещи в четвъртък вечер в Лондон.

Канада стопира да заплаща за защитата на принц Хари и фамилията му

Принц Хари  Принц Хари Принц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на британски Henry Charles Albert David),, който има десетгодишна работа в армията, акцентира в речта си при връчването на една от премиите, че е "горд да служи на кралицата и на страната ". Меган, която също връчи премия, сподели в късото си слово, че се радва да е още веднъж в страната.

Преди присъединяване си в церемонията в четвъртък, съпрузите отидоха в Бъкингамския замък и по-късно бяха видяни за обяд в хотел "Горинг " в Уестминстър, който е считан за обичан ресторант на кралица Елизабет Втора.
10
Днес Принц Хари  Принц Хари Принц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на британски Henry Charles Albert David), открива дружно със международния първенец от Формула 1 Люис Хамилтън музея "Силвърстоун Експириънс ". В събота херцозите ще бъдат в "Роял Албърт хол " на музикалния фестивал "Маунтбатън ", а Меган ще означи Международния ден на дамата на осми март.

Последният формален ангажимент на херцозите на Съсекс ще е на 9 март, когато дружно с кралица Елизабет Втора и останалите висши членове на кралското семейство ще отбележат Деня на Общността на нациите в Уестминстърското абатство.
10

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР