Херцозите на Кеймбридж, принц Уилям и Кейт Мидълтън, са във

...
Херцозите на Кеймбридж, принц Уилям и Кейт Мидълтън, са във
Коментари Харесай

Колко е красива: Вижте как Кейт намекна на Уилям, че иска четвърто бебе

Херцозите на Кеймбридж, принц Уилям и Кейт Мидълтън, са във вихъра на следващото си пътешестване. В момента двамата са на Карибите, където като се изключи че се срещат с локалното население и водят диалози, те се потапят изцяло в културата им.

Кейт, за която е известно, че носи душа на купонджийка, се радва от сърце и свети в прелестни тоалети. А тази заран ни накара да се усмихнем, откакто в мрежата бяха публикувани видеа по какъв начин Мидълтън танцува в неповторима синя рокля и чества визитата си в Белиз.



 Кейт Мидълтън

Феновете на кралската двойка пък видяха, че херцогинята е извънредно закачлива, до момента в който танцува, със брачна половинка си Уилям. Някои даже допуснаха, че освободеното ѝ държание е подтикнато от желанието ѝ да имат четвърто дете. Уилям от своя страна също се забавлява, като танцува освен с обичаната си, само че и с някои от локалните дами, които са облечени в цветни тоалети и могат да ви заредят с настроението си за цялата седмица.



Любопитен факт е, че Кейт и Уилям в никакъв случай не демонстрират възприятията, които изпитват един към различен, обществено. Дори спрямо Меган и Хари, те наподобяват прекомерно обрани. При визитата си в Белиз обаче херцозите на Кеймбридж наподобяват по-разпалени и влюбени от всеки път. Дали пък в действителност не са отишли на задача за бебе номер 4?

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР