Херцогинята на Съсекс Меган внесла разнообразие в кралското семейство. Такова

...
Херцогинята на Съсекс Меган внесла разнообразие в кралското семейство. Такова
Коментари Харесай

Модни спецове за Меган: Промени кралското семейство

Херцогинята на Съсекс Меган внесла многообразие в кралското семейство. Такова заявление направил художественият началник на стилната къща Balmain Оливър Рустейн в изявление пред The Sunday Times.

Той описа, че бил „ захласнат “ от кралското семейство в ранна детска възраст, когато е израснал във френския град Бордо. Вече на 33 години, дизайнерът бе запитан какво мисли за Меган Маркъл, а той призна, че я обича.

„ Тази поява на Маркъл в кралското семейство е невероятна стъпка – има повече многообразие, за което постоянно съм се борил в моя дребен свят. Тя е красива “ – изясни още той.

Дизайнерът също похвали брачната половинка на принц Хари за спазването на разпоредбите на дрес кода на кралското семейство, като в същото време съумява да резервира увереността си и да е секси.

Оливър Рустейн е френски фешън дизайнер, който оглавява марката Balmain от 2011 година насам. Негови клиенти са известни персони като певицата Риана и телевизионната звезда Ким Кардашиан.

През април основният редактор на Vogue Анна Уинтур съобщи, че усетът на Меган Маркъл е от изгода за кралското семейство и стартира да въздейства със личните си фешън желания.

„ Най-важното е, че тя донесе модерност у кралското семейство и се трансформира в източник на ентусиазъм “, сподели специалистът по модата.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР