Херцогинята на Кеймбридж отпразнува невероятната работа на услугата за психично

...
Херцогинята на Кеймбридж отпразнува невероятната работа на услугата за психично
Коментари Харесай

Липсата на Меган Маркъл на ключово събитие с Кейт Мидълтън показва, че "корабът е отплавал": Експерт

Херцогинята на Кеймбридж отпразнува невероятната работа на услугата за психологично здраве Shout, която тя сътвори дружно със брачна половинка си принц Уилям, принц Хари и Меган , със независимо посещаване в централата ѝ, с цел да се срещне с доброволци, съобщи mirror.co.uk.

Текстовата услуга за хора, които се борят с психологичното си здраве, е първият огромен взаимен план на Fab Four през 2019 година и е нещо, за което всички те са извънредно запалени.

Вчерашното посещаване на Кейт обаче сподели какъв брой доста са се трансформирали нещата през последните години и щеше да бъде напълно друго, в случай че Хари и Меган не бяха напуснали кралското семейство, твърди кралски специалист.

Кралският биограф Робърт Джобсън споделя пред The Mirror, че още когато двойките са стартирали услугата, зад кулисите е имало напрежение.

Той изяснява: "Това беше една от първите начинания за психологично здраве, които по този начин наречената кралска "Fab Four " поддържа дружно.

"Дълго преди някой да разбере, че сред тях има напрежение, двете двойки - Уилям и Кейт и Хари и Меган - поддържаха групата за психологични дейности с текстови известия 24/7, Shout, с 3 милиона паунда в брой от тогавашната им обща фондация.

"Но околните до кралското семейство знаеха, че недоволството тлее под повърхността.

"През ноември 2018 година Меган и Хари направиха изненадващо посещаване, с цел да се срещнат с група подготвени доброволци на Shout, които оферират безвъзмездна, анонимна услуга, свързваща хората, преживяващи "труден миг ".

Оттогава са се случили доста неща, огромна част от които са непоправими, като изявлението на Маркъл пред Опра, в което тя упрекна кралското семейство в расизъм.

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР