ХерцогиняКатрин попадна в деликатна ситуация на церемонията по раздаване на

...
ХерцогиняКатрин попадна в деликатна ситуация на церемонията по раздаване на
Коментари Харесай

Херцогиня Кейт излезе блестящо от деликатната ситуация на наградите БАФТА

Херцогиня Катрин попадна в деликатна обстановка на церемонията по разпределяне на премиите на Британската академия за кино и телевизия ( БАФТА ).

Красивата брачна половинка на принц Уилям беше изправена пред алтернативата дали да облече или не черен тоалет на церемонията, на която двамата бяха почетни посетители.

Вероятно никой няма да остане сюрпризиран от обстоятелството, че херцогиня Кейт излезе ослепително от деликатната обстановка, като избра елегантна тъмнозелена рокля на Джени Пакам с черен колан.

Така бременната херцогиня нито поддържа, нито пренебрегва апела за черни тоалети на премиите БАФТА .
 Принц Уилям и херцогиня Катрин бяха почетни посетители на премиите БАФТА Принц Уилям и херцогиня Катрин бяха почетни посетители на премиите БАФТАGulliver/Getty Images
На аления килим и в залата имаше доста дами, облечени в черно, в това число актрисите Анджелина Джоли и Дженифър Лорънс , в израз на взаимност с потърпевшите от полов тормоз и дискриминация.

Проблемът за Кейт идваше от обстоятелството, че в кралското семейство не е признато дамите да се обличат напълно в черно. Това става единствено при печал, а монархията по принцип не взима присъединяване в обществени митинги.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР