Хероин за 90 000 лв. е заловен на пункта Капитан

...
Хероин за 90 000 лв. е заловен на пункта Капитан
Коментари Харесай

Удар по наркотрафика! ГДБОП арестува поръчител на хероин за ...

Хероин за 90 000 лева е хванат на пункта Капитан Андреево. Арестувани са 37-годишна жена и мъж в Пловдив, който трябвало да получи дрогата. В акцията, ​под управлението на окръжната прокуратура в Хасково, са взели участие и чиновници от ГДБОП.

Жената пътувала в рейс от Турция към България. При осъществения подробен надзор на Капитан Андреево митничари разкрили три пакета с хероин. Те били облепени с тиксо по тялото на 37-годишната пасажерка. Общото количество на дрогата е кг.

Под управлението на наблюдаващия магистрат от Окръжна прокуратура-Хасково било предоставено на ГДБОП да се открият и други съпричастни към закононарушението лица. " В хода на осъществените оперативно-издирвателни мероприятия е открито, че пратката с хероин трябвало да бъде получена в Пловдив от мъж - подстрекател и помощник на приносителката. Той е арестуван от чиновниците антимафиотите за 24 часа. По делото се правят процесуално-следствени дейности ", разясниха от държавното обвиняване.

Двамата обвинени са арестувани за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои той да внесе в Хасковския областен съд за налагане на най-тежките ограничения за неотклонение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР