Хелън Мирън е една от най-невероятните актриси на нашето време.

...
Хелън Мирън е една от най-невероятните актриси на нашето време.
Коментари Харесай

Успешна, но без деца: Защо 73-годишната Хелън Мирън никога не стана майка

Хелън Мирън е една от най-невероятните актриси на нашето време. Носителката на Оскар е извънредно вдъхновяваща дама, която служи като образец за мнозина, а функциите ѝ постоянно са били повече от блестящи.

Но мнозина не знаят детайлности за персоналния ѝ живот. Като обстоятелството, че е омъжена за брачна половинка си Тайлър Хакфорд от 20 години, само че двамата са имали отношение доста преди този момент. Друг забавен факт е, че актрисата няма свои деца. И това е бил неин напълно съзнателен избор.

Тайлър Хакфорд има две деца от собствен предходен брак и Хелън постоянно ги е приемала за свои, само че е реалност, че самата тя в никакъв случай не е ставала майка.

 хелън мирън Getty/Gulliver

В свои изявленията Мирън споделя своите персонални претекстове за това решение и по какъв начин животът ѝ се е стекъл по този метод:

Децата като че ли в никакъв случай не са били в дневния ми ред. Бях прекомерно заета с това да бъда актриса. Не можех да си показва по какъв начин бих могла да вмъкна едно дете в всекидневието ми, без то да страда от обстоятелството, че нямам време за него. Не съм взимала извънредно решение, че не желая деца, само че все си споделях "следващата година, идната година, до момента в който в един миг... към този момент нямаше "следваща година " и опция за бебе.

Актрисата разкрива още, че не съжалява, че няма свои деца, тъй като има огромно семейство и има децата на брачна половинка си, които приема за изцяло задоволителни.

 хелън мирън Getty/Gulliver

Не ми е било писано, мислех си, че просто очаквам подобаващия миг, само че той по този начин и не пристигна. Не ме интересува какво си мислят хората. Само отегчени старци са се осмелявали да ме питат дали съм раждала. Все ми споделяха да побързам, в случай че желая да имам дете, а аз им отвръщах - "Майната ви, не желая! "

Мирън споделя още, че сексът не завършва с напредването на възрастта, а даже в противен случай, в този момент това прекарване е още по-страхотно за нея.

Когато бях на 20, сексът беше лишен от смисъл, чудноват. Сега е просто прелестен!

Чудесно разбираме за какво Хелън разсъждава по този метод и какви са нейните доводи. Жените през днешния ден усещат непрекъснат напън да балансират сполучливо сред процъфтяваща кариера и примерно семейство. За доста дами децата са извънредно значимо нещо, само че за други те не са и в никакъв случай няма да бъдат приоритет. Всеки има право на своя избор, ето за какво би трябвало да приветстваме решението на всяка жена да има или да няма деца, семейство, сполучлива кариера. Защото щастието идва във всевъзможни форми и размери . А Хелън Мирън е страховит образец за това по какъв начин една дама е взела своето решение и не разрешава непознати намеси! Аплодисменти!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР