Хелън Фланаган призна, че съвместното родителство с бившия Скот Синклер

...
Хелън Фланаган призна, че съвместното родителство с бившия Скот Синклер
Коментари Харесай

Хелън Фланаган признава, че съвместното родителство с бившия е „нагоре и надолу“, докато се подготвя за първата Коледа без деца

Хелън Фланаган призна, че взаимното родителство с някогашния Скот Синклер може да бъде „ пътешестване “, защото тя отвори за първата си независима Коледа.

Бившата актриса от Coronation Street, на 33, ще прекара празненствата без деца Матилда, на седем, Делайла, на пет, и Чарли, на две, които ще се любуват на празниците с татко си Скот, 34, в Бристол.

Появявайки се в Lorraine в сряда, Хелън беше в чатшоуто на ITV, с цел да приказва за новата си роля на мис Скарлет в Cluedo 2 турнето в Обединеното кралство. Чатът обаче скоро се обърна към коледните проекти на Хелън.

Гост-домакин, Ранвир Сингх, сподели: „ Какво се случва на Коледа? Знам, че явно сте се разделили с колегата си и е доста другарски, всичко е прелестно, само че вие сте разграничени тази Коледа? Какво ще се случи, по какъв начин е? "

На което Хелън призна: „ Чувствам се като взаимно родителство, това е пътешестване, нали? Мисля, че в случай че всички си споделиха: „ О, да, ние сме най-хубавите другари време ", мисля, че това би бил...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР