Хегемонът на българския футбол за последните години посрещна у дома

...
Хегемонът на българския футбол за последните години посрещна у дома
Коментари Харесай

Необяснимият автогол, поставил Лудогорец на колене за 1 полувреме срещу новак

Хегемонът на българския футбол за последните години посрещна вкъщи предпоследния в класирането на Първа лига в финален мач от 19-ия кърг. Изглеждаше като че ли няма какво да се обърка в Разград, само че " орлетата " направиха на пух и прахуляк първичните прогнози.
Домакините още веднъж не бяха чак толкоз безапелационни, само че този път това ги сложи в кошмарна обстановка, защото " орлетата " се възползваха от дребното си шансове. Първо в 15-ата минута Христофор Хубчев засече с глава центриране от ъглов удар и откри резултата.
Малко преди края на полувремето пък се стигна до изключитлено куриозна обстановка. В 38-ата минута Станоев смъкна топката към Брахими. Той обаче се размина с нея в наказателното поле и изглеждаше като че ли Пирин ще пропилее тази страхотна опция.
В идващия миг обаче Оливие Вердон не се размина с нея, а даже в противен случай - засече я по непонятен метод и я прати право в своята врата - без никакви шансове за интервенция на Кристиан Кахлина. Можете да видите осъществяването във видеото по-долу.
А по какъв начин ?
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР