Хееренвеен ще купи един от големите таланти на Ботев (Пловдив)

...
Хееренвеен ще купи един от големите таланти на Ботев (Пловдив)
Коментари Харесай

Талант спасява Ботев Пд с трансфер за 150 000 евро

Хееренвеен ще купи един от огромните гении на Ботев (Пловдив) Станислав Шопов, осведоми PlovdivDerby.com.

18-годишният халф от през вчерашния ден е в Нидерландия, където да посочи персоналните си условия и да подпише контракт. Трансферният прозорец в страната на лалетата и вятърните мелници затваря през днешния ден.

Според информацията, „ канарчетата “ ще получат 150 000 евро за Шопов. В договорката има планувани и два бонуса на обща стойност 100 000 евро, които ще бъдат изплатени при покриването на избрани условия от договореността сред двата клуба.

Тази сума краткотрайно ще облекчи финансовите проблеми на Ботев. Вчера стана ясно, че клубът незабавно се нуждае от 785 000 лв., с цел да се изплати дълг и компенсацията на някогашния треньор Желко Петрович, който осъди пловдивчани. Общият размер на задълженията на " канарчетата " е към 30 милиона лв..

Един от огромните любимци на почитателите на Ботев (Пловдив) за последните десетина години – Иван Цветков, стартира професионалната си кариера точно в Хееренвеен. Бившият нападател на „ жълто-черните “ играе за клуба от стадион „ Абе Леенстра “ в интервала 1998-2000 година

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР