Hedera (HBAR) наскоро се сблъска със значително предизвикателство, когато срещна

...
Hedera (HBAR) наскоро се сблъска със значително предизвикателство, когато срещна
Коментари Харесай

Важен момент за Hedera Hashgraph – очаква ли се възходяща инерция?

Hedera (HBAR) неотдавна се сблъска със доста предизвикателство, когато срещна опозиция при основен седмичен блок с мечи поръчки. 

Търгувайки се към границата от $0.05, тази точка се оказа сериозна преграда за монетата и тези, които желаят да продават в светлината на актуалните мечи настроения.

Според скорошен пазарен разбор, през последните няколко дни процентите на финансиране на HBAR поредно остават негативни. Тази неподходяща наклонност на фючърсния пазар в допълнение акцентира компликациите, с които HBAR се сблъсква при възобновяване на цената си.

Към момента на писане на публикацията HBAR се търгува за към $0.049, което демонстрира спад от 4% през последните 24 часа и към 12% през последната седмица.

Към мечите вероятности се прибавя и фактът, че единствено за последните пет дни (от 24 до 31 август) процентът на отворените позиции за HBAR е намалял от $27 милиона на $21 милиона. Този забележителен спад демонстрира понижено търсене на HBAR на фючърсния пазар, което евентуално окуражава продавачите да търсят спомагателни облаги.

Съдбата на HBAR остава взаимосвързана с представянето на Биткойн , а несигурността, произлизаща от забавянето на Комисията по скъпите бумаги и фондовете за търговия с скъпи бумаги (SEC) при одобряването на ETF, продължава да оказва напън върху по-широкия пазар на криптовалути .

Неотдавна Биткойн се намали под сериозното равнище от $26,000, активът обаче възвърне забележителна част от загубите си с помощта на удобното решение на американския съд по делото на Grayscale Investments против Комисията за скъпи бумаги и тържища за Биткойн ETF.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР