Хебър записа 14-та поредна победа в шампионата на Трета югозападна

...
Хебър записа 14-та поредна победа в шампионата на Трета югозападна
Коментари Харесай

Хебър удари с 2:0 Беласица, 14-тата поредна победа е факт

Хебър записа 14-та поредна победа в шампионата на Трета югозападна футболна лига.

В мач от 26-тия кръг хебърци победиха като посетители Беласица(Петрич) на извънредно калпавия за игра терен в село Коларово и не престават да дишат във врата на водача ЦСКА 1948, кръг преди директния мач по сред им в София.

Срещу Беласица хебърци започнаха мобилизирано още през цялото време на мача и взеха самодейността от домакините, които се ориентираха да играят по-прибрано и с редки контраатаки.

Въпреки неравния терен и тупащата като жива топка, пред вратата на „ комитите ” се заредиха няколко положителни положения за отбелязване на гол, само че мерникът изневери на Станимир Димитров, Кирил Георгиев, Атанас Велев и Руслан Иванов.

Все отново в края на полувремето логиката спечелва и Хебър съумя да откри резултата с попадение на Атанас Велев – Крауч.

 Голът преднина даде нужната доза успокоение на хебърци, които започнаха втората част с мисълта да бързат постепенно в търсене на значимия втори гол.     

Той пък пристигна още в 55-та миниута.

Станимир Димитров беше подсечен в пеналта на домакините и Волен Чинков уточни без планиране бялата точка.

Руслан Иванов беше безмилостен от 11-тия метър и направи резултата 2:0 за пазарджиклии.

Последваха нови две обстановки за Хебър.

Най-напред в 57-та минута Цветан Павлов излезе на чиста позиция, само че не съумя да преодолее стражът на домакините.

Малко по-късно, в 75-тата минута пък завърналият се след дълго неявяване на терена Ангел Лачов нацели гредата на Беласица.

Хебър: Димитър Пангев, Димитър Мичков, Мартин Сечков, Мурад Ибраим, Иван Иванов, Цветан Павлов(к), Димитър Илиев, Руслан Иванов, Атанас Велев, Кирил Георгиев, Станимир Димитров(Васил Геров, Ангел Лачов, Димитър Тошкин)
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР