Хебър по подобие на Лудогорец и ЦСКА 1948 пусна отворено

...
Хебър по подобие на Лудогорец и ЦСКА 1948 пусна отворено
Коментари Харесай

И Хебър се обяви в подкрепа на ЦСКА 1948 и семейство Найденови

Хебър по сходство на Лудогорец и ЦСКА 1948 пусна отворено писмо до институциите в страната в поддръжка на братята Цветомир и Боян Найденови, както и татко им Стефан поради листата на лицата, които евентуално ще попаднат в обсега на глобите, наложени от OFAC (американската Служба за надзор на задграничните активи).

" ОТВОРЕНО ПИСМО
От ФК Хебър Пазарджик

Ние, от ФК „ Хебър “ Пазарджик, желаеме да изразим своята позиция - неразбиране и отвращение от включването на Стефан, Боян и Цветомир Найденови в оповестения на 15 юни 2021 година от Министерство на финансите уголемен лист от лица, които евентуално биха попаднали в обсега на глобите, наложени от OFAC по листата “Магнитски “.

Сем. Найденови бяха първите и единствени, които се противоставиха против Васил Божков и пуснаха редица сигнали против него. Каква е повода да бъдат глобени единствените очевидци, довели до повдигането на обвиняване и разкриването на най-крупната машинация в най-новата ни история? В общественото медийно пространство се появиха значително изявления за това, че следствията против тях са приключили без действителни доказателства за закононарушения. Съответно те не би трябвало да подлежат на наказания единствено поради познанствата си в предишното.

Последните 5 години efbet ни подкрепят както финансово, по този начин и с годишно закупуване на спортна екипировка. За нас това е задоволително доказателство за чисти и правилни партньорски взаимоотношения.

Настояваме сем. Найденови да бъде извадено от този лист. Припомняме, че те са хората, които и в най-трудната година за българския спорт, не се отхвърлиха да поддържат, както нас, по този начин и още десетки български тимове, които популяризират България у нас и по света ", написаха пазарджиклии на страницата си във Facebook.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР