Хебър излезе с обновен и юношески състав срещу шампиона Нефтохимик

...
Хебър излезе с обновен и юношески състав срещу шампиона Нефтохимик
Коментари Харесай

Треньорът на ВК Хебър Николай Димитров: С тези момчета ще се учим в движение

Хебър излезе с освежен и младежки състав против първенеца Нефтохимик 2020 при семейството в мач от деветия кръг на мъжкия волейболен хайлайф. Младите очаквания на Пазарджик изгубиха от бургазлии с 0:3 гейма, само че демонстрираха сърцата игра и направиха почтено показване, като бяха приветствани от своите почитатели.

Старши треньорът Николай Димитров съобщи след мача, че никой не чака чудеса, а най-важното е младите състезатели да се развиват и да се надгражда.

" Момчетата се стараха. Доволен съм, тъй като това е състав, в който без един-двама, всички останали състезатели за първи път влизат да играят в шампионата на елита. Те обаче се оправиха добре. Особено в първия гейм, играхме съвсем като равни. Бяхме с положително посрещане и единствено с един изгубен сервис. Опитът на Нефтохимик си сподели думата, също класата и рутината. Но това е ситуацията. С тези момчета в придвижване ще се учим. И каквото успеем да вземем, ще е добре. Важното е те да си повярват. След първия гейм бяха доста щастливи, както и всички, които бяха в залата. Та те са си деца още ", съобщи наставникът на Хебър.



" Казах им преди мача: „ Играйте по този начин, че да се радвате, няма да се дразня, в случай че грешите, ще ми е неприятно, в случай че играете бездушно “. Те направиха това, което желаех. Дали се получи? Трудно ще е. И в другите мачове ще ни бъде мъчно, само че продължаваме. И публиката ги поддържаше, а това е доста значимо за всички нас, още повече, че имаме къса пейка ", добави още Димитров.

„ Така ще играем. Няма да се предаваме, ще се борим до последно. Най-важното е да надграждаме и последователно да стартираме да играем добър волейбол. И да желаеме чудеса, няма да се получат. Но дано момчетата да знаят, че градът и ние сме зад тях! “, сподели още експертът.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР