Хебър и Черно море завършиха 1:1 в мач от 17-ия

...
Хебър и Черно море завършиха 1:1 в мач от 17-ия
Коментари Харесай

Черно море изпусна победата срещу Хебър в добавеното време на мача

Хебър и Черно море приключиха 1:1 в мач от 17-ия кръг на Първа лига. Краят на мача бе извънредно трагичен. Варненци поведоха с попадение на Исмаиал Иса в средата на втората част. В последните секунди получилият по време на мача капитанската лента Стефан Цонков от Хебър вкара с глава след осъществяване на корнер.

В първото полувреме на мача липсваха положения и пред двете порти. Черно море съумя да наложи осезателен напън едвам след първия половин час. Първият рисков удар бе на Едгар Пашеко, след който се стигна до рикошет и нямаше проблеми за вратаря на пазарджиклии Матвей Игонен. Най-чистото си състояние гостите от Варна пропуснаха в 41-вата минута. Тогава таранът Исмаил Иса бе изведен зад отбраната, само че с десния крайник стреля над напречната греда.

В 63-ата минута системата за видео асистенция в помощ на съдиите прегледа обстановката в наказателното поле за вероятно нарушаване против нападателя на " моряците " Исмаил Иса, само че се реши, че няма никакво съображение за присъждане на дузпа.

В 67-ата минута Алекс Фернанде извезе Иса зад тила на отбраната и нападателят копна топката над вратаря Игонен за 1:0 ца Черно море. В 76-ата минута на мача Алекс Фернандес от варненция се откъсна самичък от центъра към вратата на Хебър и стреля по земя с левия крайник около вратаря Игонен, само че топката се отби в левия дирек и се върна на терена.



Дви минути по-късно Атанас Кабов от домакините стреля около вратата, откакто получи пас в добра позиция от Георги Николов. А незабавно по-късно Игонен избави шут на останалия самичък против Александър Василев от Черно море.

В 96-ата минута при осъществяване на последния корнер в мача Стефан Цонков от Хебър бе най-добре пласиран и с глава отклони топката в ъгъла, като Иван Дюлгеров единствено съумя да я пипне, само че не и избие - 1:1.

Така Черно море е единствено с точка задатък на върха на класирането, само че евентуално ще бъде преместен, а Хебър се изкачи до деветото място.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР