Хебър хвърли голямата бомба в поредното издание на турнира за

...
Хебър хвърли голямата бомба в поредното издание на турнира за
Коментари Харесай

Хебър изхвърли Левски за Купата след гол в 99-та минута

Хебър хвърли огромната бомба в следващото издание на шампионата за Купата на България по футбол, откакто отстрани в 1/8-финалите на конкуренцията рекордьора по титли Левски с 2:1. В Пазарджик раздираният от финансови проблеми клуб стигна до изненадващия резултат с гол на Атанас Кабов в деветата минута на добавеното време.


Първата добра обстановка в дуела бе на сметката на домакините, само че голмайсторът им Георги Николов пропусна от преференциална позиция. Резултатът на почивката остана неизменен, а всичко най-интригуващо и трагично остана за след почивката.

Възпитаниците на Любослав Пенев поведоха в 68-та минута след тъкмо осъществена дузпа от Ангел Бастунов. Пазарджиклии се виждаха към този момент в четвъртфиналите, когато бразилското крило на „ сините “ Уелтън възвърне паритета в 91-та минута. Осем по-късно обаче играчите на Николай Костов бяха попарени за повторно, този път от Кабов, който прати Хебър в последните осем на шампионата.

Така Левски понесе тежък удар, откакто през уикенда се върна към успехите в Първа лига с класическото 3:0 над Локомотив Пд. Сезонът на процедура към този момент наподобява нулев за „ сините “, които изостават съществено в битката за купата във вътрешния шампионат. От своя страна Хебър реализира малкоочакван триумф, който им обезпечи място в идната фаза на конкуренцията. За Пенев и компания следва посещение на Ботев Пд в финален мач преди зимната пауза, до момента в който Левски ще търси реванш за кошмарното си отпадане при визитата на Ботев Враца. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР