HBO e поръчала 10 епизода на отделен сериал, свързан с

...
HBO e поръчала 10 епизода на отделен сериал, свързан с
Коментари Харесай

HBO се отказва от една предистория на "Игра на тронове" за сметка на друга

HBO e поръчала 10 епизода на обособен сериал, обвързван с " Игра на тронове ", чието заглавие ще е House Of The Dragon (неофициален превод - " Домът на дракона " ), оповестиха от телевизионната мрежа във вторник, малко откакто се появи информация, че каналът се е отказал от различен сериал, чието деяние трябваше също да се развива в света, основан от писателя Джордж Р.Р. Мартин, съобщи " Ройтерс ".

Дейстивето на House of the Dragon ще се развива 300 години преди събитията от трансформиралата се в световен феномен средновековна фентъзи поредност " Игра на тронове ", чийто заключителен осми сезон бе излъчен през май тази година.

Новата поредност ще се базира на книгата на Мартин " Огън и кръв " и ще споделя историята на Дома Таргариен, разгласи HBO.

Зад сериала, с изключение на публицист, ще стои и Райън Кондал (Colony), работил преди този момент по сюжета на поредицата. Мигел Сапочник, режисирал епизоди на " Игра на тронове " като " Битката на копелетата " и " Дългата нощ ", ще се завърне на режисьорския стол за пилотния епизод, както и за спомагателни епизоди от първия сезон.

Мрежата разгласи House of the Dragon по време на събитие, отдадено на новата им услуга за стрийминг HBO Max, която ще бъде пусната през май 2020 година и ще се конкурира с Netflix Inc и Walt Disney Co. На него обаче не бе обявено от по кое време се чака House of the Dragon да бъде наличен.

По-рано от изявления в издания, профилирани за Холивуд, стана известно, че предисторията на " Игра на тронове ", в която трябваше да взе участие актрисата Наоми Уатс, е била анулирана. Източник, непосредствен до компанията, удостовери информацията, само че по този начин и не бе оповестено каква е повода за решението.

Пилотен епизод от него бе сниман в Северна Ирландия по-рано тази година, а историята трябваше да се развива хиляди години преди събитията, показани в " Игра на тронове ".

През юли програмният шеф на HBO Кейси Бойс разгласи след снимането на първия епизод, че е удовлетворен от резултата. " Изглежда в действителност добре. Кастингът е необикновен ", разяснява тогава Блойс пред Асоциацията на телевизионните критици в Бевърли Хилс.

През септември тази година финалният сезон на " Игра на тронове " завоюва 12 награди " Еми ", измежду които и най-голямото отличие за трагичен сериал.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР