Хайде да чуем гласа ти, баща ти е тук“, казва

...
Хайде да чуем гласа ти, баща ти е тук“, казва
Коментари Харесай

„Баща ти е тук“: Журналист посрещна рожбата си в болницата в Газа по време на бомбардировка

„ Хайде да чуем гласа ти, татко ти е тук “, споделя журналистът на Ройтерс Мохамед Салем, посрещайки новородения си наследник в болничното заведение в Газа по време на бомбардировка.

Работата му през последните дни е да снима въздушните удари, разрушенията, жертвите и погребенията, само че през днешния ден е в родилното на болничното заведение в Газа, държейки ръката на сина си Абдулах.

Червеният кръст изиска позволение за доставка на гориво за генераторите на лечебните заведения в Газа поради риск да се „ трансфорат в морги “

„ Сред отразяването на цялата тази болежка, която улавях през обектива си по улиците или лечебните заведения, получих тази радостна вест, която съчетава благополучие и горест. Това е животът. Животът би трябвало да продължи “, изясни 39-годишният Салем.

Посланик Зайналдин от дни няма контакт с майка си, братята и сестрите си, които живеят в линията Газа

Израел се зарече да унищожи придвижването „ Хамас “, което ръководи линията Газа, като отмъщение за най-смъртоносното нахлуване против цивилни в историята на Израел. В събота стотици въоръжени мъже пресякоха границата и нападнаха израелски селища, убивайки и отвличайки цивилни.

Едно семейство е несъзнателен очевидец на отвличането на сина си

Отговорът на Тел Авив беше слагането на линията Газа под цялостна блокадата и стартира най-мощната бомбардировка в 75-годишната история на спора.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР