Хасковското село Александрово е потресено от убийство. Двама непълнолетни пребиха

...
Хасковското село Александрово е потресено от убийство. Двама непълнолетни пребиха
Коментари Харесай

Майката на едно от децата, които пребиха до смърт човек: Било е при самоотбрана

Хасковското село Александрово е потресено от ликвидиране. Двама малолетни пребиха до гибел 61-годишен мъж. Човекът е живял у тях, а майката на едното обвинено момче твърди, че става въпрос за самозащита. Според нея децата са се защитавали от пияния мъж, който размахвал нож, предава bTV.

" Опита се да убие детето ми и другото момче ", споделя дамата. По думите й децата доста са се уплашили и са се защитили. Тя и брачният партньор й били на посетители вечерта на убийството. След като схванала за случая, разпитала децата, които обяснили, че са набили възрастния мъж, само че не знаели, че е умрял.

Жертвата Димо е живял при фамилията. Според майката на обвиненото момче, той постоянно бил пийнал и нападателен. Много пъти служителите на реда са му отнемали разнообразни оръжия като ножове и бухалки, твърди още дамата. Тя изясни, че фамилията е отглеждало телета, а той ги пасял. След като продали животните, Димо останал у тях.

Той и различен път е бил нападателен с децата, а фамилията е подавало сигнали. " Кварталният знаеше, и кметицата знаеше ", споделя дамата и твърди, че той различен път е вадил нож на децата. 

Според прокуратурата двете деца са причинителите на това грубо закононарушение – едното е на 13, а другото на 14 години. Срещу по-голямото дете има повдигнато обвиняване и то е арестувано за 72 часа. 

Началникът на районното ръководство в Хасково – Иван Расоков, изясни, че жертвата е била познайник на полицията. За последните две години обаче има получен единствено един сигнал – за вербална офанзива в нетрезво положение. Той е някогашен пандизчия и има излежана присъда за ликвидиране, само че съгласно Иван Рискав не е бил рисков.

По думите му по-малкото момче няма престъпни регистрации и не е прочут на Детската педагогическа стая. Задържаното 14-годишно момче обаче е с престъпни прояви. 

Кметът на село Александрово, Надежда Добрева, също изясни, че е имало сигнал против възрастния мъж. Семейството на децата не е създавало никакви проблеми в селото.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР