Хасково рок и феновете на рок-музиката събраха 3297 лева за

...
Хасково рок и феновете на рок-музиката събраха 3297 лева за
Коментари Харесай

3297 лева в кутиите на Хасково рок

" Хасково рок " и почитателите на рок-музиката събраха 3297 лв. за идеята „ Купи тениска-подари фантазия “. Днес наличието на представители на медиите заместник-кметът Мария Вълчева и Антон Делчев от ХАНГАР 42 отвориха двете кутии от благотворителната самодейност „ Купи тениска-подари фантазия “. Тя е част от програмата на ХАСКОВО РОК 2021. Със събраните 3297 лв. ще бъдат купени музикални принадлежности на надарени деца от Хасково. Тази идея е на момчетата от ХАНГАР 42, които са главен сътрудник на община Хасково при образуване на ХАСКОВО РОК 2021.

Днес те споделиха, че и публиката, и гостуващите реализатори са изразили откровеното си удовлетворение от рок-преживяването в Хасково. Музикантите благодариха на всички ценители на рока за безрезервната поддръжка и за още една благотворителна идея. За лекуването на дребния Гого от Хасково почитателите на тежката музика са дарили 654 лв..

ХАСКОВО РОК 2021 към този момент е в историята и това издание несъмнено ще бъде записано в нея като най-успешното досега, разясниха от ХАНГАР 42. На кого, по кое време и по какъв метод ще бъдат подарени музикалните принадлежности от идеята „ Купи тениска-подари фантазия “ остава следващата приятна изненада, която рок-идолите на Хасково пазят в загадка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР