Харви Уейнстейн бе обвинен за пореден път в сексуално посегателство.

...
Харви Уейнстейн бе обвинен за пореден път в сексуално посегателство.
Коментари Харесай

Ново обвинение срещу Харви Уейнстейн

Харви Уейнстейн бе упрекнат за следващ път в полово посягане. Кая Сокола твърди, че продуцентът упражнил полова експанзия върху нея, когато била на 16. През 2002-а двамата се срещнали на церемония вечеря, проведена от нейната фешън организация. Той уговорил обяд с нея, с цел да обсъдят бъдещата й кариера. Когато я взел с колата си обаче, не я откарал в ресторант, а в жилището си в Сохо. Там продуцентът принудително я принудил да го пипа за слабините, до момента в който се той се заиграва с нея.

Официалното недоволство гласи: „ Сокола - ужасена и на ръба на сълзите, показала опозиция и отказала да продължи „ играта “. Тя нямала желание да се вижда с него и даже не схванала по кое време срещата им е била уговорена. Харви Уейнстейн я заплашил и я „ насърчил “ с изказвания, че Пенелопе Крус и Гуинет Полтроу дължат кариерите си на него. Той й декларирал, че тя повече няма да си откри работа, в случай че не извършва нарежданията му. “

Жената подала жалбата си против Харви още през 2018-а. Тогава тя не била посочена по име, а юристът на Уейнстейн нарекъл нападките „ нелепи “. Сокола в този момент е на 33 години, а хипотетичната преживелица се е разиграла преди 17. Тя твърди, че с помощта на скоро признатия закон „ Child Victims Act “, още има правото да подаде цивилен иск. Новият акт разрешава на хората, които са били насилвани като деца, да съдят виновника си, до момента в който не навършат 55.

„ Когато бях на 16, пристигнах тук от Полша, с цел да работя като модел и да стана актриса. Това беше фантазията ми. Но малко откакто дойдох в Ню Йорк, станах жертва на Харви Уейнстейн. Живея с контузията и до през днешния ден “, сподели Сокола в изказването си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР