Хърватският вратар Доминик Ливакович е напълно възстановен от контузията, която

...
Хърватският вратар Доминик Ливакович е напълно възстановен от контузията, която
Коментари Харесай

Доминик Ливакович е възстановен и може да пази за Фенербахче срещу Лудогорец

Хърватският вратар Доминик Ливакович е изцяло възобновен от травмата, която го измъчваше и може да бъде на вратата на турския Фенербахче против Лудогорец в четвъртък в мача от третия кръг в група " Н " на шампионата Лига на конференциите.

Напълно допустимо е обаче наставникът на " фенерите " Исмаил Картал да не рискува здравето на своя пазач и да му даде отмора в дуела против българския отличник за сметка на някоя друга от вариантите си под рамката.

Травмата на Ливакович пристигна в хода на срещата среща Хатайспор през уикенда (4:2), откакто той се удари в гредата

Хърватският пазач направи доста мощно международно състезание в Катар предходната година и беше свързван с много клубове из цяла Европа, само че в последна сметка той се причисли към Фенербахче, който от началото на сезона има 17 победи в 17 мача във всички шампионати.

Старши треньорът на турския гранд Исмаил Картал съобщи през днешния ден пред публицистите, че настроението в тима е приповдигнато. Футболистите не са получили нито ден отмора и не престават да се приготвят за мача с Лудогорец, само че това не се е отразило по никакъв метод в отрицателен проект.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР