Хърватският дефанзивен халф Кристиян Якич не попадна първоначално в разширения

...
Хърватският дефанзивен халф Кристиян Якич не попадна първоначално в разширения
Коментари Харесай

Кристиян Якич замена капитана Себастиан Роде в състава на Айнтрахт за първия мач с Левски

Хърватският отбранителен халф Кристиян Якич не попадна в началото в разширения състав на Айнтрахт Франкфурт за мачовете от пейофния кръг за влизане в групите на Лигата на конференциите, само че по-късно стана от клуба оповестиха, че той ще бъде вписан на мястото на капитана Себастиан Роде.

Якич, който смени контузения Роде при започване на мача против Дармщад от първия кръг на Бундеслигата, евентуално няма да остане в тима от Франкфурт, като към него има интерес от Щутгарт. В последните два сезона Якич има 50 мача и 2 гола за Айнтрехт в Бундеслигата. Хърватинът обаче би трябвало да бъде разполагаем на треньора Дино Топмьолер за дуела в София.

От клуба признаха, че Роде е съумял да тренира самостоятелно във вторник с Айнтрахт, само че ще отсъства няколко дни и явно пропуща мача на националния стадион " Васил Левски ".

В отбора на Айнтрахт не попаднаха още Кристофер Ланц и колумбиецът Рафаел Боре, който е пред трансфер в Локомотив Москва.

За сметка на това в състава на Айнтрахт е голмайсторът Рандал Коло Муани, който съвсем несъмнено ще премине във френския първенец Пари Сен Жермен, само че е прекомерно евентуално да е титуляр в първия мач сред двата тима в четвъртък на националния стадион.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР