Хърватските медии не пропуснаха да отразят среднощния терор, който сътвориха

...
Хърватските медии не пропуснаха да отразят среднощния терор, който сътвориха
Коментари Харесай

Хърватия ревна от заря пред хотела на Хайдук

Хърватските медии не пропуснаха да отразят среднощния гнет, който сътвориха почитателите на Левски на футболистите на Хайдук пред столичния хотел " Хилтън ". Целта беше разпръскване на врага преди днешния реванш в Лига Европа.

В продължение на няколко минути ултраси на " сините " тормозеха хърватските играчи, които довечера излизат на стадион " Георги Аспарухов ".

За първи път в България се случва сходен тормоз на агитка по отношение на гостуващия футболен тим измежду нощ. Нещо, което е доста известно в Южна Америка и най-често в Аржентина, Бразилия и Колумбия.



Както е известно, първата среща приключи 1:0 за отбора от Сплит, а преди мача имаше съществени конфликти сред почитателите на двата тима, като хърватите даже си разрешиха да възпламенят българска кола.

За благополучие на родната полиция обаче довечера хървати в София няма да има, гостите отхвърлиха 250 билети, с цел да не основават напрежение.

" Сините " обаче няма да са напълно без поддръжка, откакто пред бранш " А " на стадиона ще бъде инсталирана видео стена, а почитателите се заканват да бъдат задоволително шумни там и да се чуват на целия стадион.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР