Хърватия постигна много важна победа с 1:0 като гост на

...
Хърватия постигна много важна победа с 1:0 като гост на
Коментари Харесай

Хърватия постигна безценна победа над Армения

Хърватия реализира доста значима победа с 1:0 като посетител на Армения в дуел от Група D на квалификациите за Евро 2024 в Германия. Единственият гол в срещата вкара Андрей Крамарич, като по този метод „ ватрените “ събраха 10 точки и излязоха на върха в групата с равни точки с втория Турция, само че хърватите имат мач по-малко. Армения пък е трети със 7 точки в актива си.

Мачът в Ереван стартира н масиран напън на гостите, като в 9-ата минута Бруно Петкович засече едно центриране от фланга, само че топката профуча около десния непряк дирек. Така се стигна до 14-ата минута, когато след центриране на Лука Модрич от ъглов удар, топката бе отбита, само че доближи до Андрей Крамарич, който я прати в долния десен ъгъл на вратата.

Попадението бе преразгледано за евентуална засада, само че такава нямаше и голът остана – 1:0 за Хърватия. След почивката Хърватия продължи да е по-активният отбор на терена. В 56-ата минута Огнен Чанчаревич избави удар на Крамарич, като 5 минути по-късно нов шут на футболиста на Хофенхайм мина около вратата.

Три минути преди края на постоянното време дълго подаване доближи до Петър Муса, който пое топката и стреля, само че арменският вратар избави и по този начин отборът загуби единствено с гол разлика.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР